Over LVCNieuws

Welkom bij LVCNieuws.nl, de online thuishaven van onze lokale kranten DeBoK, DeStieR, DeGraeF en de Neije Krant. LVCNieuws.nl, het Mediaplatform dat de inwoners van de gemeente Land van Cuijk met elkaar verbindt. 

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: wij geloven in oprechte, objectieve informatie. Daarom brengen wij met trots en veel passie onze hoogwaardige lokale kranten bij u thuis. Onze kranten informeren niet alleen, maar inspireren ook om te winkelen, het theater te bezoeken of een sportwedstrijd te bekijken. 
In een tijd waarin papieren kranten schaarser worden, merken wij hier nagenoeg niets van en varen wij 100% onze eigen koers. LVCNieuws.nl is dé digitale verlenging van onze geliefde huis- aan- huis kranten, die elke 14 dagen de gemeenschap bereiken. Wat ons uniek maakt, is onze lokale verbondenheid met het Land van Cuijk en de mensen die het vormgeven. Wij zijn geen gewoon mediabedrijf, wij zijn onderdeel van onze regio.

Het Team

Oprichter van Het Grafisch Huis en LVCNieuws.nl is Ron Bäumler. Geboren en getogen in Boxmeer en woonachtig in Sambeek. Samen met zijn partner Marion Peters leidt hij het Grafisch Huis. Ons team bestaat uit meer dan 40 gedreven mensen die met passie onze lokale kranten vervaardigen en lokaal bezorgen. Hieronder een aantal freelance journalisten, ZZP- ers, vaste medewerkers en een mooie groep gepensioneerde vrijwilligers. Samen vormen wij een hechte eenheid die zich inzet om alles wat er gebeurt in het Land van Cuijk vast te leggen en objectief met u te delen.

Onze Waarden

Onze kernwaarden zijn transparantie, integriteit en betrokkenheid. We zijn dan ook vastbesloten om betrouwbare en eerlijke verslaggeving te bieden waar de lokale inwoners en ondernemers van het Land van Cuijk behoefte aan hebben. Ons team weet dat goed werk begint met oprechte betrokkenheid.

Mijlpalen

Het Grafisch Huis, voortgekomen uit Van Mameren Repro BV, bestaat al bijna 125 jaar en met trots hebben we in 2020 onze 100e DeBoK en in 2023 onze 100e DeStieR mogen drukken. Momenten die niet alleen in onze kranten werden gevierd, maar wat ook ons bedrijf zelf in het nieuws bracht. 
De perfecte samenwerking met het lokale bedrijfsleven werd hierin ook nog eens extra onderstreept door de prachtige prijzen die beschikbaar werden gesteld waardoor onze trouwe lezers daar weer extra van konden profiteren. Deze mijlpalen markeren onze voortdurende toewijding aan het leveren van waardevolle lokale content aan onze lezers.

Bij LVCNieuws.nl nodigen we je uit om deel uit te maken van onze gemeenschap. Samen vormen we een krachtige stem in het hart van het Land van Cuijk. Deel je gedachten, suggesties en verhalen met ons. We staan open voor samenwerkingen en partnerships die ons in staat stellen om onze missie verder te versterken.

Neem contact op

Heb je vragen, suggesties of wil je meer weten over onze lokale kranten DeBoK, DeStieR, DeGraeF en de Neije Krant en ons online platform LVCNieuws.nl? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel 0485-346862 of mail naar redactie@lvcnieuws.nl 

Advertentie Opti-Cool
Advertentie Cybox
Advertentie JBS