Informatie & adverteren

LVCNieuws.nl: Hét Mediaplatform voor de gemeente Land van Cuijk is dé plek waar het beste van de lokale huis- aan- huiskranten DeBoK, DeStieR, DeGraeF en De Neije Krant samenkomen. Samen bedient dit superkwartet de gehele regio Land van Cuijk.

DeBok, DeStieR, DeGraeF en De Neije Krant zijn de hoekstenen van informatie voor maar liefst 33 kernen, met meer dan 40.000 brievenbussen en een bevolking van bijna 90.000 inwoners. Door een mix van lokale huis- aan- huiskranten en een actueel online nieuwsplatform zorgen we ervoor dat niemand iets hoeft te missen. We bereiken elke hoek van de gemeente.

Eén aanspreekpunt

Met LVCNieuws.nl heeft u als ondernemer, vereniging, organisatie of instelling maar één aanspreekpunt. Dat bespaart u tijd, moeite en uiteindelijk kosten. Wilt u uw boodschap aan de inwoners van de gemeente Land van Cuijk overbrengen? Neem dan contact met ons op en na het bespreken van uw wensen doen we graag een op maat gemaakt aanbod.

LVCNieuws.nl: Hét adres voor al uw commerciële kansen en boodschappen. Bel 0485-346862 of stuur
een mail naar adverteren@lvcnieuws.nl

Heeft u ander nieuws of een persbericht wat interessant kan zijn voor LVCNieuws.nl, DeBoK, DeStieR,
DeGraeF en De Neije Krant? Onze redactie staat voor u klaar: redactie@lvcnieuws.nl

LVCNieuws.nl, uw complete mediapartner voor de gemeente Land van Cuijk!

En vergeet niet, naast het dagelijkse nieuws brengen we ook specials via LVCNieuws.nl. in de meest uiteenlopende thema’s. Denk aan onderwerpen zoals wonen, tuinen, verkiezingen, reizen, uitjes, aanbiedingen, koopzondagen en autonieuws.

Meer weten over onze specials of wellicht wilt u een eigen thema aandragen om te verwerken?
Bel 0485-346862 of stuur een mail naar adverteren@lvcnieuws.nl

Wilt u specifiek in één van de individuele titels binnen het Mediaplatform adverteren? Neem dan rechtstreeks contact op met de redactie of advertentieafdeling van de betreffende uitgave. LVCNieuws.nl: praktische communicatie, zodat uw boodschap op de juiste plek terecht komt!

Neem contact op

Advertentie JBS
Advertentie Opti-Cool
Advertentie Cybox